Knihomyší život

Thursday, August 14, 2008

Akce!

Díky záchvatu aktivity, který začal na konci minulého týdne a zatím vcelku trvá, jsem zahájila několik akcí.

Akce A: Pořídit policovou stěnu. Přes celou stěnu. Se zakomponovanou komodou a místem na potkaní klec, znělo zadání na aaapoptavky.cz. Po půldni úvah, jestli ta zmínka o kleci výrobce neodpudila, se mi ozval truhlář, co má doma potkany. Chachá!

Z toho vyplývá akce B: Pořídit potkany. Zatím jsem ve fázi hromadění informací a chystám se jako chudej král do boje. Zbývá proniknout mezi potkanáře a zjistit, jestli snesu, že po mně bude potkan močit, bobkovat a značkovat. No, nikdy jsem nebyla zastáncem zuřivé sterility a výchova pod heslem "dobrej sedlák sní za rok kolečko hnoje" taky udělala své.

Krom toho jsem poslední dny přicházela do bytu prodchnutého výpary z lakování (vodou ředitelný lak na dřevo, hlava po tom nebolí, ale ten odér...) a úporně se mi vybavoval prastarý vtip o chování prasete na koleji "...a co ten smrad?" "Si zvykne." Tak snad jo.

Akce C aneb jazykové vzdělání systémem "cestou do práce se naučím japonsky a cestou z práce francouzsky". Zatím vyrábím lístečky vhodné velikosti a v metru vypadám nejspíš jako magor. Ale furt lepší než nenaloženě čumět po cestujících.

Bože dej, ať mi to úsilí a snaha vydrží dostatečně dlouho.

(Edit: Bože, dej mi dostatek masa, ať mi to úsilí a snaha vydrží dostatečně dlouho. Přání se mají formulovat co nejjasněji.)

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home